Recensie van mijn boek ‘Filosoferen maakt een eind aan al het gezeur’

Jan Vorstenbosch schreef voor Filosofie en Praktijk een recensie van mijn boek en de twee andere verschenen boeken in dezelfde reeks.

“Boekbespreking: Serie ‘De woorden van …'”

Recensie van Stoïcijnse levenskunst

Tijdens mijn stage bij ISVW Uitgevers heb ik bijgedragen aan de totstandkoming van Stoïcijnse levenskunst. Dit boek is een bewerking van een collegereeks van Miriam van Reijen over de stoïcijnen en hoe filosofie kan bijdragen aan gemoedsrust. Zo voel je nooit meer irritatie wanneer het regent! De NRC schreef er een artikel over.

“Je hebt geen zelfhulpboek nodig om cool te blijven”

Parnassos Open Podium

Op 8 april 2016 speelde ik twee van mijn eigen composities op het Parnassos Open Podium én won met mijn optreden de felbegeerde dolfijn-dat-je-er-bij-was-opblaasdolfijn, de award voor de artiest die het luidste applaus van de zaal kreeg. DUB deed verslag van het evenement.

“Ruwe diamanten veroveren publiek Parnassos”

Dutch-Flemish Day of Philosophy

Tijdens de 36e editie van de Dutch-Flemish Day of Philosophy heb ik een presentatie gegeven over Aristoteles en zijn deugdethiek. Een inspirerende, leerzame dag vol interessante lezingen, van ethiek tot kennisleer tot kunstmatige intelligentie.

“Dutch-Flemish Day of Philosophy”

Grit Project

Samen met 29 studenten van 13 verschillende nationaliteiten deed ik mee aan het Grit Project, georganiseerd door het Amsterdam Center for Entrepreneurship. De opdracht: bedenk met je groepje binnen 48 uur een oplossing voor een concreet probleem van bedrijf. Folia schreef er een stukje over.

“The Grit Project: 48 uur de tijd voor een creatieve oplossing”

De Filosoof

In 2013 werd ik geïnterviewd door DUB over De Filosoof, het tijdschrift van Filosofie- en Religiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht, waar ik drie jaar lang hoofdredacteur van ben geweest.

“Studentenbladen bieden vrijplaats voor schrijftalent”

Juvenes Translatores

In de vijfde klas van de middelbare school heb ik de door de EU georganiseerde vertaalwedstrijd Juvenes Translatores gewonnen. Uit elk land van de EU werd een winnaar gekozen en alle winnaars mochten naar Brussel komen om hun prijs in ontvangst te nemen, uit handen van niemand minder dan Leonard Orban, Europese Commissaris voor Meertaligheid. Een onvergetelijke ervaring!

“Winnaars van EU-vertaalwedstrijd ontvangen hun prijs”

“Ik kon echt niet geloven dat ik had gewonnen”

“Lijst van winnaars en winnende vertalingen”

Fooding thema door FRT