Diensten & tarieven

Op zoek naar een ervaren freelance corrector of redacteur? Ik kijk graag naar je tekst om ervoor te zorgen dat deze in foutloos Nederlands of Engels geschreven is en op de best mogelijke manier de boodschap overbrengt. Of het nu gaat om een webtekst, een roman, een scriptie of non-fictie, met mijn taalgevoel en kennis van het Nederlands en Engels is deze snel klaar voor publicatie.

Redactie en correctie

Als ervaren (eind)redacteur en corrector kijk ik graag naar je tekst om ervoor te zorgen dat deze in foutloos Nederlands geschreven is en op de best mogelijke manier de boodschap overbrengt. Of het nu gaat om een webtekst, een roman, een scriptie of non-fictie, met mijn taalgevoel en kennis van het Nederlands is deze snel klaar voor publicatie.

Als ik een tekst redigeer, let ik op stijl, structuur en taal- en spelfouten. Ik schuif, ik haal weg, ik voeg toe. Bij corrigeren haal ik alle taal- en spelfouten uit de tekst en zorg ik dat de interpunctie klopt.

Voorbeelden van teksten die ik voor je kan redigeren/corrigeren:

  • Manuscript
  • Webtekst
  • Scriptie
  • Column
  • Sollicitatiebrief

Tarieven

Neem contact met me op via onderstaande knop voor meer informatie over tarieven.

Advies

Heb je een columnn, webtekst of sollicitatiebrief geschreven en ben je er niet helemaal zeker over? Ik kijk graag naar je tekst en geef advies over structuur, inhoud, toon en taal.

Ook bij langere teksten kun je bij mij terecht voor advies. Ben je bezig met een roman en zit je vast of wil je weten of je op de goede weg bent? Ik lees een deel van het manuscript en ga samen met jou kijken wat er verbeterd kan worden. 

Tarieven

Neem contact met me op via onderstaande knop voor meer informatie over tarieven.

Vertaling

Ik vertaal korte teksten (maximaal 5000 woorden) van het Engels naar het Nederlands of van het Nederlands naar het Engels.

Ook kijk ik een door jou gemaakte vertaling voor je na, zowel Engels als Nederlands, met de brontekst ernaast om te zien of het allemaal oké is.

Tarieven

Neem contact met me op via onderstaande knop voor meer informatie over tarieven.